Újabb négy évig adidasban szerepel a Győri Audi ETO

Tovább folytatódik a több éves sikeres együttműködés a világ egyik legnagyobb sportszergyártó cége, az adidas és a Győri Audi ETO KC csapata között.

A győri klub keddi tájékoztatása szerint 2011 óta élő szerződését hosszabbította meg újabb négy esztendővel a prémium kategóriás sportszerek világszinten jeles képviselője, az adidas valamint a Győri Audi ETO KC csapata. A zöld-fehér győri klub és világhírű német sportszergyártó cég közötti együttműködés az elkövetkező években is magas szintű termékekkel szolgálja ki a világsztárokat felsorakoztató együttest. A Győri Audi ETO KC sportolói a következő évadokban is kiváló minőségű adidas mezekben küzdenek majd meg a mérkőzéseken a klub sikereiért.

A szerződés ünnepélyes aláírásakor a Győri Audi ETO KC elnöke, Dr. Bartha Csaba elmondta: „Örülünk, hogy a világ egyik legpatinásabb sportszergyártó cégét tudhatjuk támogatóink között. Elégedettséggel tölt el bennünket, hogy az évek óta tartó sikeres együttműködés ismét megújításra került. Hasonló célok vezérelnek minket – míg klubunk a női kézilabdázás legmagasabb szintjét képviseli, az adidas a minőségi sporttermékek piacának uralkodó nagyhatalma.”

Tamás Áron, az adidas Budapest Sportcikkellátó és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy mindkét fél szándéka közös volt, az ismételt szerződéskötés. „Cégünk profiljában elsődleges helyen szerepel a sport támogatása, így nem volt kérdéses számunkra, hogy folytatjuk az együttműködést a világ legjobb női kézilabda csapatával, a Győri Audi ETO KC-val. Prémium minőségű termékeinkkel további négy évig igyekszünk hozzájárulni a győri lányok sikeres szerepléséhez.” – nyilatkozta Tamás Áron.

A Győri Audi ETO KC és az adidas közötti megállapodás nem csak a klub első csapatát érinti, hanem a közel 1000 gyermeket számláló utánpótlásrendszer minden játékosa is kizárólag a gyártó felszerélésében lép majd pályára.

Vélemény, hozzászólás?