Vasárnaptól vásárolhatnak jegyeket a klubtagok a magyar-portugál meccsre

A magyar válogatott augusztus 31-én (20.45) Lettországot, szeptember 3-án (20.45) Portugáliát fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. Elsőként a portugálok elleni belépők árusítása kezdődik meg: a Szurkolói Klub tagjai számára július 30-án, vasárnap. Egy nappal később, hétfőn már korlátozás nélkül, minden szurkoló számára megnyílik a vásárlás lehetősége.

Az mlsz.hu pénteki tájékoztatása szerint A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók. A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása július 30-án, vasárnap délelőtt kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára. Akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak, másnaptól, július 31-től vásárolhatják meg belépőjüket.

A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, míg személyesen közel 300 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál (http://www.eventim.hu/hu/outletek/) vásárolhatók meg.

A portugálok elleni selejtező iránt jelentős érdeklődés mutatkozik, ezért a jegyárusítás kezdetekor az online vásárlást kiszolgáló rendszer várhatóan a szokásosnál nagyobb terhelésnek lesz kitéve. Az egyidejű jegyigénylők kiemelkedően magas száma miatt előfordulhat, hogy a folyamatos és zavartalan jegyértékesítés érdekében a vásárlók egy részének – egy erre a célra létrehozott felületen – várakoznia kell a kiszolgálásra, míg a rendszer be nem tudja léptetni a jegyvásárló felületre.

Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet belépőket vásárolni július 31-től: 

• Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
• Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
• Autoclub Travel, Debrecen: 4025 Debrecen, Halköz üzletház, Simonffy u. 4-6.
• Autoclub Travel, Eger: 3300 Eger, Jókai u. 5.
• Autoclub Travel, Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 9.
• Autoclub Travel, Pécs: 7624 Pécs, Ferencesek u. 22.
• Autoclub Travel, Szeged: 6722, Szeged, Bartók Béla tér 6.
• Autoclub Travel, Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, József Attila u. 2/A.
• Autoclub Travel, Zalaegerszeg: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.
• Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
• ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

Külföldi állampolgárok (kivéve a lett, valamint a portugál állampolgárokat) utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

A lettek elleni augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.

Visszatérítés bérleteseknek 

Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

A pénz visszatérítése nem automatikus, ennek menete a következő: 

Azoknak a bérletvásárlóknak, akik igényt tartanak az általuk megvásárolt bérletek három mérkőzésre történő arányosított árkülönbözetének visszatérítésére, jelezniük kell visszatérítési igényüket az mlsz@tex.hu e-mail címen. Amennyiben egy vásárlás alkalmával több bérlet került megvételre, a visszatérítés minden esetben a vásárló részére történik! (Figyelem! A bérletvásárló az a személy, aki a bérletek megvásárlását végrehajtotta, vagyis nem azonos a bérlettulajdonossal!)

Minden e-mail címre küldünk egy kitöltendő űrlapot, amelyben az igényüket jelző bérletvásárlóknak az alábbi adatokat kell megadniuk: 

– Bérletvásárló neve:
– Bérletvásárló születési helye, ideje:
– Bérlet(ek) azonosító(i):
– Számlaszám: (ahova a visszatérítést kéri)
– Hozzájárulás az adatkezeléshez

A válasz e-mail beérkezésének határideje: 2017. október 10.

A visszatérítéseket a jogosultság ellenőrzését követően, minden hónap 15. napjától, legutoljára 2017. október 31-ig küldi meg az arra jogosultaknak az MLSZ jegyértékesítő partnere, az adott hónap 10-éig beérkezett igények figyelembe vételével.

fotó: Sas Gábor

Vélemény, hozzászólás?