VI. Kutyás Sportízelítő rendezvény a Bókay-kertben

Hatodik alkalommal rendezik meg a rendhagyó, és különleges kutyás sportprogramokat felvonultató KUTYÁS SPORTÍZELÍTŐT, a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és a Pestszentlőrinci Kutyakiképző Iskola szervezésében.

A szervezők tájékoztatása szerint szeptember 23-án, szombaton a gazdik és kis kedvenceik a Bókay-kertben találkoznak, hogy népszerűsítsék vagy éppen testközelből is megismerjék a kutyás sportok és programok széles tárházát.

A kínálatban szerepel látványos frizbi, agility és szlalom bemutató – amely sportágakban, mi magyarok, még nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetünk – de nem maradhat el a hasznos állatorvosi tanácsadás, segítő és terápiás kutyák kitelepülése vagy dog dancing.

A vállalkozó kedvű gazdik még gyorsaságukat is összemérhetik négylábú kedvencükkel játékos feladatok, kutyás futás vagy kutya-gyerek verseny keretén belül. A nap egyik csúcspontja minden bizonnyal az a keverék kutyusok számára indított szépségverseny lesz, amely rendhagyó módon nyújt lehetőséget a nem fajtatiszta kis kedvencek bemutatására, díjazására.

Időpont: 2017. szeptember 23. 10.00 órától

Helyszín: 1181 Budapest, Szélmalom utca 33. BÓKAY-KERT

A helyszínre kutyával belépni csak a kutyához tartozó érvényes oltási könyvvel lehet!

Vélemény, hozzászólás?