Vigyázz mélyvíz!

2020. július 18-tól nyár végig látogatható Weiler Péter képzőművész Vigyázz mélyvíz! című úszókiállítása a Legisly Tihany Beach öblében, a DJ az öbölben mini fesztiválsorozat szervezésében. A kiállítás képei nem egy galériában és nem is a parton, hanem rendhagyó módon a balatoni strandokról jól ismert piros-fehér úszó bójákon lesznek megtekinthetőek, itt az öbölben.

A szervezők tájékoztatása szerint a kiállításnak is otthont adó DJ az öbölben rendezvénysorozat idén augusztusban kerül először megrendezésre, de már július 18-án várja a vendégeket az említett úszókiállítással és mozi piknikkel. A kiállításon Weiler Péter képzőművész rá jellemző egyedi pop art stílusú képei a balatoni, vízparti világot elevenítik meg.

A különleges helyszín adta az ötletet, hogy idézzük meg Tihany legendás, 80-as évekbeli fénykorát, amit talán leginkább a Bujtor filmekből ismerhettünk meg mindannyian. A kiállítás egyik alkotása is ezt a képi világot hozza majd vissza nekünk” – mondta el Weiler Péter.

A Legisly Tihany Beach strand öblében kihelyezett képek egész nyáron várják majd az érdeklődőket, a kiállítás hivatalos megnyitója pedig most szombaton, július 18-án 19:00 órakor lesz. A megnyitót követően egy különleges moziélmény várja majd az ide látogatókat: a szervezők Bujtor István idén 40 éves klasszikusát, a Pogány Madonnát vetítik majd a strandon felállított óriás vászonra.

A vetítés különlegessége, hogy a film látható lesz a vízről is, így akár hajóról, akár vízibicikliről is végigizgulhatjuk Ötvös Csöpi évtizedes kalandjait. A DJ az öbölben a Legisly Tihany Beach strand és Dialogue Creatives reklámügynökség által életre hívott kezdeményezés.

A rendezvénysorozat és minifesztivál a Balaton egyik legkülönlegesebb öblében, közvetlenül a Tihanyi Apátság tövében kora délutántól kora estig várja a vendégeket. Az eseményeken ismert DJ-k játszanak, a felejthetetlen balatoni fesztivál-hangulatról pedig remek italok és foodtruckok gondoskodnak. A rendezvénysorozat legnagyobb érdeklődést övező programja az augusztus 16-án megrendezésre kerülő félnapos minifesztivál lesz, ahol a hazai elektronikus zenei krémje pörgeti majd a jobbnál-jobb szetteket!

Vigyázz mélyvíz! X Weiler X Tihany Beach

https://www.facebook.com/events/273659613843824

DJ az öbölben X Tihany Beach

https://www.facebook.com/events/1175244116195979