Zöld, fehér és fekete – íme a Fradi új idegenbeli meze!

Július 27-től személyesen és online is kapható a rekordbajnok és címvédő Ferencváros labdarúgó csapatának legújabb meze!

Az FTC hivatalos honlapjának hátfői közlése szerint zöld, fekete és fehér: a legutóbbi két idényben használt hófehér-arany szerelést ilyen színösszeállítású garnitúra váltja, amikor Sergei Rebrov vezetőedző csapata idegenben szerepel. Nem véletlenül választották ezeket a színeket, a feketével szurkolóknak szerettek volna kedvezni, hiszen legújabb mezük nekik készült!

A mez dizájnját a Ferencvárosi Torna Club a Nike-val közösen alkotta meg. A 2020/22-es időszakra szóló szerelés egyik újdonsága, hogy a harmincadik bajnoki cím tavalyi elhódításával kiérdemelt három csillag már nem gúlában tornyosul a címer fölött, hanem szimmetrikusan helyezkedik el. A felső a legmodernebb technikával készült. A Nike Dri-fit magas minőségű, mikroszálas poliészter anyaga az izzadtságot a mez külső felületére vezeti ki, ahol az gyorsan elpárolog.

Az új idegenbeli mez július 27., hétfő 14 órától a hazai dresszel azonos áron megvásárolható szurkolói és mérkőzés változatban is online, a shop.fradi.hu-n és személyesen a Groupama Arénánál található Fradi Shopban is!