A lóverseny is visszatér a képernyőre

A lóversenypályákon is megállt az élet a koronavírusjárvány miatt, de május 11-től ismét lehet élőben versenyeket nézni a Sport1-en. Május 23-tól pedig újra rendeznek majd magyar futamokat is.

A sportcsatorna hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint május 11-én, hétfőn indul a francia versenyüzem Vichy városában, ahol a Hippodrome de Vichy-Bellerive pályán ismét versenyt rendeznek. A 32 ezer euró összdíjazású Prix de Saint Pourcain-sur-Sioule 2950 méteres ügetőfutamot a Sport1 élőben közvetíti 13:45-ös kezdéssel, és mostantól minden hétköznap lesz élő lóverseny a Sport TV-n.

A lósport magyar szerelmeseinek jó hír, hogy a hazai versenyszezon is folytatódhat május 23-tól zártkapuk mögött a Kincsem Parkban. A vírushelyzet miatt kialakult kényszerszünet miatt a szokásos nyári szünet elmarad a galopp és az ügető szakágban, így a tervek szerint május végétől szilveszterig folyamatosan lesznek hétvégenként lóverseny futamok a Kincsem Parkban. A Sport TV-n a magyar futamok legjobbjai is láthatók lesznek majd.

Az első két nap közvetítése:

Lóverseny. Kincsem+ Tuti: május 11., hétfő 13:45, Sport1 (élő)

Lóverseny. Kincsem+ Tuti: május 12., kedd 13:45, Sport2 (élő)

 

(Fotó: kincsempark.hu)