A Megyeri úton sem bírt egymással az Újpest és a Paks

Az Újpest FC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Paksi FC csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójában.

A kezdés után az Újpest bizonyult aktívabbnak, de az első félidő közepétől a paksiak átvették az irányítást, veszélyes gólhelyzetet azonban egyik félnek sem sikerült kialakítania.

A fordulást követően ismét a házigazdák akarata érvényesült, elsősorban a csereként beállt Zsótér Donát vezetésével váltak lendületessé és veszélyessé az újpesti akciók. A paksi kapuban Verpecz Istvánnak többször akadt dolga, a meccs végén viszont a tolnaiak is megnyerhették volna az összecsapást: a 91. percben a paksiak bal oldali szabadrúgása után a léc kétszer segítette ki az Újpestet.

A két együttes az első fordulóban Pakson sem bírt egymással (2-2), az Újpest hatodik hazai bajnoki mérkőzésén negyedszer játszott döntetlent a szezonban.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Újpest FC-Paks 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 2047 néző, v.: Farkas Á.

Újpest FC: Pajovic – Balázs B., Litauszki, Pávkovics, Mohl – Sankovic (Cseke, 61.), Windecker, Nwobodo, Nagy D. (Simon K., 81.) – Tischler (Zsótér, a szünetben), Novothny

Paks: Verpecz – Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Hajdú Á., Kecskés (Szakály D., 85.), Papp K. – Koltai (Hahn, 60.), Kulcsár D. (Daru, 90.), Bertus

sárga lap: Balázs B. (63.), Pávkovics (80.), Nwobodo (87.)

(MTI)

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt