A MOJO is a Watch Games. See More. partnere lett

A MOJO egyedi tervezésű fejhallgatókkal üdvözli a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A magyar tulajdonú vállalkozás, amelynek termékei egyre népszerűbbek a fiatalok körében, a Feel More. kampány mellé csatlakozik, ezzel is népszerűsítve az Európa-bajnokság köré szerveződő zenei fesztiválprogramokat.

A WWF Magyarország után újabb együttműködő partner csatlakozott a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság magyarországi kiegészítő eseményeit összefogó Watch Games. See More. (WGSM) programjához – adta hírül a 2022-es Férfi kézilabda Eb szervező csapata.

A MOJO, amely egyedi tervezésű hangszórókat, fej-és fülhallgatókat, valamint egyéb műszaki termékeket kínál, 2016-ban alakult meg, egy ideje pedig márkázott kollekciókkal jelentkezik. Ebbe a sorba illeszkedik a WGSM-kollekció is.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy hazai márkaként egy ilyen nagy volumenű nemzetközi rendezvénysorozatban részt vehetünk. A MOJO márka számára mindig is fontos volt, hogy értéket teremtő és képviselő kezdeményezések mellé büszkén kiálljon. Bízunk benne, hogy szakmai tudásunkkal és hazai gyártású prémium minőségű termékeinkkel mi is értékesebbé, színesebbé és izgalmasabbá tudjuk tenni az együttműködésünket a sport iránt érdeklődők körében” – fogalmazott Mátrai Miklós, a MOJO alapítója a megállapodás apropóján.

A Feel More. albrand alatt futó zenei programok, koncertek kiemelt eseményei lesznek az Európa-bajnokság köré épülő fesztiválnak.

„Nagyon fontos számunkra, hogy olyan partnerek és szolgáltatások álljanak a Watch Games. See More. brand mellé, melyek minősége és színvonala tükrözi, hogy mire számíthatnak a résztvevők a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Így olyan értékeket teremthetünk, amelyek valóban elnyerik mind a magyar, mind a nemzetközi szurkolók tetszését. A MOJO prémium termékei jól illeszkednek Feel More albrandünkhöz, így nagyon örülünk, hogy közösen veszünk részt ebben a nagy kalandban” – fogalmazott Bíró Szabolcs, az Európa-bajnokság szervezőbizottságának vezetője.

A MOJO Watch Games. See More. kollekciója megismerhető és megvásárolható a feelmojo.hu weboldalon.