Bernek Péter: „A versenyzői karrieremet lezárva edző lettem!”

Új korszak kezdődik Bernek Péter és Késely Ajna életében, ugyanis a jövőben közösen fognak dolgozni.

Szeptember 7-én jelentette be, hogy befejezi eredményes pályafutását Bernek Péter és egy héttel később, pedig edzőként folytatja a karrierjét. Az első tanítványa Késely Ajna lesz. Néhány nappal ezelőtt jött a hír: Késely Ajna elköszönt Turi Györgytől, aki közel tíz éven át volt az edzője és a sikereinek kovácsa.

Az egykori rövidpályás Európa- és világbajnok úszó, úgy tervezte, hogy idővel edző lesz,de nem számított rá, hogy ilyen gyorsan. Késely Ajnával mindent megbeszéltek és elkezdik a közös munkát.

Egy új korszak kezdete!

Az utóbbi időben nagyon sok minden történt velem, ráadásul eléggé gyorsan. A versenyzői karrieremet lezárva edző lettem! Valahol korábban azért terveztem, hogy ez így lesz, de nem gondoltam, hogy ilyen „gyorsan”!

Most adódik a lehetőség, amit meg szeretnék, sőt, meg kell ragadnom! A sportéletem új szakasza kezdődik el, melyben társam Ajna Késely lesz!

Ajnával tisztáztunk minden sportszakmai kérdést, amely fontos ahhoz, hogy tudjuk ki, mit várhat a másiktól és mi az amit vállal. Megkaptam a bizalmat mint pályakezdő edző, ami számomra rendkívül fontos és nagyon motivál!

Beleállunk a feladatokba, amely mindenki számára új felállás lesz, más jellegű munkát igényel, részemről sok tanulást és mindkettőnk részéről sok-sok erőfeszítést!

Alig várom, hogy lássuk a közös munka eredményét!” – írta közösségi oldalán Bernek Péter.

Késely Ajna döntésének okait a közösségi oldalán osztotta meg,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A J N A 🌬 (@keselyajna) által megosztott bejegyzés

fotó: Bernek Péter sportolói oldal