Íme a Fradi, a Fehérvár, a Debrecen és a Honvéd lehetséges ellenfelei a nemzetközi kupában

Az UEFA hétfőn este közzé tette a kalapbeosztásokat.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos honlapján jelezte, hogy elkészültek a csoportok. A szervezet közlése szerint hétfőn területi alapon csoportokra szűkítette a mezőnyt a BL és az Európa-liga selejtezőjének első és második fordulójában már érintett együttesek között

A harmincszoros bajnok Ferencváros a kazah, a bolgár, a szerb, az észak-macedón vagy a svéd bajnokcsapattal találkozhat a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.

A második számú kupasorozatban, az Európa-ligában a selejtező első fordulójában érintett a MOL Fehérvár FC, a Debrecen és a Budapest Honvéd, előbbi kiemeltként várhatja a sorsolást

Mindkét sorsolást kedden rendezik meg: a BL-ben 14.30 órától, az El-ben 15.30-tól.

A párharcok első mérkőzését a BL-ben július 9-10-én, a visszavágókat július 16-17-én rendezik, az El-ben július 11. és 18. a két játéknap.

A magyar kupacsapatok lehetséges ellenfelei a selejtező 1. fordulójában:

Bajnokok Ligája:

1. csoport (Ferencváros):
Asztana (kazah), Ludogorec Razgrad (bolgár), Crvena zvezda (szerb), Shkëndija (északmacedón), AIK (svéd)

Európa-liga:

3. csoport (Debrecen):
Tobol Kosztanaj (kazah), Kukësi (albán), FCSB (román), Csukaricski (szerb), Makkabi Haifa (izraeli)

5. csoport (Fehérvár):
Hibernians (máltai), Ruzomberok (szlovák), Akademija Pandev (északmacedón), Speranta Nisporeni (moldovai), FK Zeta (montenegrói)

6. csoport (Honvéd):
Spartak Trnava (szlovák), Zalgiris Vilnius (litván), Fola Esch (luxemburgi), Alaskert (örmény), Olimpija Ljubljana (szlovén)