Ismét Szoboszlón pezseg a Traubisoda Strandröpi Bajnokság

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság 2018. évi ötödik fordulójára hétvégén Hajdúszoboszlón kerül sor.

Három héttel ezelőtt az előző fordulóban vehették át a díjakat Európa legnagyobb fürdőkomplexumának, a Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdőnek a kalózhajóján a győztesek és most ismét a Mediterrán tengerpart, Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje mellett folytatódik a versenysorozat.

A szervezők közlése szerint július 14-én, szombaton a női és a férfi, míg 15-én, vasárnap a vegyes párosok játszanak majd. A forduló egyben a Magyar Röplabda Szövetség pontszerző versenye is.

Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át.

A mostani fordulóban is minden résztvevő traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdőnek is hozzájárul a díjazáshoz.
  • Újdonság, hogy az indulók között is a regisztrációkon kapott sorszám alapján sorsolást tartanak, amelyek révén a játékosok röplabdázással kapcsolatos ajándéktárgyakat vehetnek át.

Játéktudástól függetlenül mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Most is két kategóriában is nevezhetnek a párosok. Az „A”-ban a felnőtt vagy junior versenyengedéllyel rendelkezők, a „B”-ben akiknek nincs ilyen. Az érmeket és kupákat is mindkét kategóriában kiosztják.

Nevezés mindkét nap reggel 8 és 9 óra között a strand főbejáratánál.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon (https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).