Töltsük meg együtt 1000 gyermek iskolatáskáját!

A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekeknek gyűjt az iskolakezdéshez.

Az FTC és stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági programot hirdet, amellyel a rászoruló gyermekek iskolakezdését szeretnék támogatni. Célunk, hogy hátrányos helyzetű gyerekek is megfelelő felszerelésekkel vághassanak neki a szeptemberben induló tanévnek – derült ki az Ferencvárosi Torna Club csütörtöki közleményéből.

A támogatóknak két lehetőséget is kínálnak, hogy részt vehessenek a programban. Személyesen a Fradi Shopban megvásárolt és a programra felajánlott iskolaszereket, iskolakezdéshez szükséges termékeket a pénztár mellé kihelyezett, felmatricázott dobozokban helyezhetik el. Valamint az FTC webshopján történő vásárlás esetén is segíthetnek szurkolók: a megjegyzés rovatba írják a „ISKOLAKEZDÉS” szót, és a termékek nevét, amelyeket felajánlanak a gyermekek részére. A rendelés leadását követően a Fradi Shop munkatársai elhelyezik ezeket a gyűjtő dobozokban. A program időtartama: augusztus 15-31.

A felajánlott iskolaszereket az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az akció kapcsolódik a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához, melynek célja, hogy tanévkezdésig legalább 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját töltsék meg hiánypótló tanszerekkel. További információ:www.iskolakezdesegyutt.hu

Az első adományokat Dibusz Dénes helyezte el a gyűjtőládába.

Segítsünk együtt, töltsük meg 1000 gyermek iskolatáskáját!

Stratégiai megállapodás 2014 óta él az Ökumenikus Segélyszervezettel. Korábban többek között a lenti programokat szerveztek közösen:

– 300 rászoruló részére osztottunk meleg ebédet, gyümölcsöt, édességet és forró teát

– Rászoruló családok számára gyűjtöttünk meleg ruhákat

– A veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára gyűjtöttek Fradi hokisai, és az az FTC öregfiúk labdarúgócsapata

Az FTC társadalmi felelősségvállalási tevékenységeiről itt számolnak be részletesen: https://www.fradi.hu/tfv/hirek

 

fotó: Fekete Daniel / MÖS