Kovács Zsófia a fővárosban és Dunaújvárosban is edz

Nagyon elszántan készül a visszatérésre, a jövő évi olimpiára már kvótát szerzett tornász, Kovács Zsófia, aki két helyszínen tréningezik az őszi versenyszezonra.

A Magyar Torna Szövetség pénteki közlése szerint a Dunaferr SE és a válogatott kiválósága a dunaújvárosi tornacsarnok felújítása miatt több társával együtt heti három napot a budapesti Központi Tornacsarnokban tölt, így együtt készül a válogatott többi tagjával, a hét további napjain pedig az egyik dunaújvárosi oktatási intézmény tornatermében edz. Elmondása szerint nagyon várta azt, hogy ismét a szerekhez álljon, hiszen a karantén idején pusztán futásokkal és otthoni edzésekkel tartotta karban magát, ami megnehezítette a felkészülést.

Kovács Zsófia, tornász: Furcsa és örömteli is volt egyben újra a szerekhez lépni, hiszen egy hónapig nem fogtam szert, ilyen pedig korábban velem nem történt. Hetente háromszor a Központi Tornacsarnokban edzünk, ami nagy segítség, bár otthon, az egykori Bánki iskola tornatermében is majdnem mindent meg tudunk csinálni. Kicsit még érzem magamon a kihagyást, de hamar visszajönnek azok az elemek, amelyekre képes vagyok. Szeretnénk erősíteni a gyakorlatokon, ugyanis az év második felében valószínűleg sűrű lesz a versenynaptár.

fotó: tehetseg.hu