Lékai Máté: “Minden úgy alakult, ahogy terveztük”

Lékai Máté, a Telekom Veszprém válogatott irányítója úgy véli, a férfi kézilabda SEHA Liga vasárnap esti döntőjében minden úgy alakult, ahogy a csapat eltervezte, ezért tudtak nyerni magabiztosan, 35-27-re a Vardar Szkopje ellen.

A regionális nemzetközi sorozat négyes döntőjének a horvátországi Zára (Zadar) adott otthont, ahol a veszprémiek harmadik SEHA Liga-diadalukat aratták 2015 és 2016 után – számolt be az MTI.
Minden úgy alakult, ahogy terveztük” – nyilatkozott az M1 aktuális csatornán Lékai Máté. Hozzátette, már az első félidőben is vezethettek volna több góllal, de egy kicsit idegesek voltak és többször hibáztak, a második félidőben viszont már kijött a két csapat között jelenleg meglévő különbség. – “Most nagyon boldogok vagyunk, ennél nem alakulhatott volna jobban ez a négyes döntő, hiszen a Veszprém minden sorozatban győzni akar.

A fináléban négy gólos játékos megemlítette, hogy a mostani Vardar nem hasonlítható össze azzal, amelytől a Bajnokok Ligája 2019-es fináléjában kikaptak. Hozzátette, hogy bármikor elcserélné a SEHA Liga első helyet egy Bajnokok Ligája diadallal.

Az együttes előtt álló időszak nehéz lesz Lékai szerint, nagyon sok mérkőzés vár rájuk az ősszel, ezért az a legfontosabb, hogy minden játékos egészséges maradjon, és a meccsek között legyen lehetőség a pihenésre.
Bízom benne, hogy a játékunk és a csapat erőnléte is fokozatosan javulni fog” – mondta Lékai.

Harmadszor is SEHA Liga-győztes a Telekom Veszprém!

fotó: Mandatory Credit © Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff