A vizes vb hazai szervezői szerint a helyszínen kialakult helyzet és stílus elfogadhatatlan

Közleményben reagált a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. a csütörtökön megjelent videófelvételre és az azzal kapcsolatban megjelent cikkekre, mely szerint durva inzultus érte az ATV Heti Napló című műsorának stábját, mialatt a vizes világbajnokság egyik helyszínén, a Városligetben forgatott.

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. csütörtök esti tájékoztatása szerint a 17. FINA Világbajnokság városligeti helyszínén jelenleg aktívan zajlanak az építkezések, erre a területre csak külön forgatási engedély birtokában lehetséges a bejutás, ahogyan a videófelvétek készítése is forgatási engedélyhez kötött.

A vizes világbajnokságot szervező és lebonyolító Budapest 2017 Nonprofit Kft. által megbízott biztonsági szolgálat feladata a helyszín biztosítása, többek között annak az ellenőrzése is, hogy a helyszínen csak forgatási engedéllyel rendelkező stábok forgathassanak.

Az ATV stábja nem rendelkezett forgatási engedéllyel, ugyanakkor a helyszínen kialakult helyzet és stílus elfogadhatatlan, az ATV stábjától ezért elnézést kérünk. Az ügyben vizsgálat indult. A szinkronúszás helyszínét a jövőhéten sajtónyilvános eseményen adjuk át, melyre az ATV stábját is szeretettel várjuk.

Vélemény, hozzászólás?