Danyi Gábort és Elek Gábort kéri föl az MKSZ szövetségi kapitánynak

Június 10-i ülésén a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége határozatban fejezte ki szándékát, hogy társ-szövetségi kapitányként Danyi Gábor és Elek Gábor vezesse a szakmai munkát a magyar női felnőtt válogatott élén.

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos honlapjának szerdai közlése szerint az MKSZ Elnöksége határozatában felkérte Pálinger Katalin női szakágért felelős alelnököt és Kirsner Erika női szakágért felelős elnökségi megbízottat, hogy a nevezett társ szövetségi kapitány-jelöltekkel a szükséges egyeztetéseket 2020. június 15. napjáig folytassa le.

Hamarosan tárgyalunk a két jelölttel, illetve klubjaikkal, úgy véljük, a jelenlegi helyzetben Danyi Gábor és Elek Gábor a legalkalmasabbak a válogatott vezetésére, klubmunkájuk mellett. Amennyiben sikerül megegyeznünk velük, terveink szerint a 2021 tavaszán sorra kerülő olimpiai selejtezőig, illetve a kvalifikációs torna sikere esetén a jövő nyári olimpiáig kötnénk velük szerződést – emelte ki Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke.

 

fotó: MKSZ