Elkezdődött a jegyárusítás a Luxemburg-Magyarország mérkőzésre

A magyar válogatott november 9-én, 20.00 órakor Luxemburgban, a Stade Josy Barthelben lép pályára a házigazdák ellen felkészülési mérkőzésen, a találkozóra utazó magyar szurkolók a mai naptól megvásárolhatják a hivatalos belépőre váltható utalványokat.

Az mlsz.hu keddi tájékoztatása szerint A hivatalos meccsjegyre átváltható – névre szóló – utalványokat október 31-én, kedden 11.00 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra a Stade Josy Barthel Stadion (Luxembourg, 1 Rue du Stade) vendégszektorának (C szektor) bejáratánál található pénztárban nyílik lehetőség a mérkőzés napján 14:00-20:00 óráig, személyazonosság igazolását követően. A mérkőzésjegyek egységesen 3200 forintba kerülnek.

Mint ismert, az eredetileg meghirdetett november 10-i időponthoz képest utólag került egy nappal korábbra a mérkőzés, de az MLSZ megtéríti azon szurkolók kiadásait, akiknek az időpontváltozás előtt keletkezett a luxemburgi utazáshoz vagy a szállásfoglaláshoz kapcsolódó fölösleges költségük.

fotó: Sas Gábor