Győrben fogadja a Craiovát a Bp. Honvéd

Különvonatot indítanak Honvéd következő Európa-liga-mérkőzésére.

A Bp. Honvéd hivatalos honlapjának pénteki közlése szerint a Zalgiris Vilnius búcsúztatása után a román Universitatea Craiova lesz a Budapest Honvéd ellenfele az Európa-ligában. A kispesti együttes ezt a párharcot is hazai pályán kezdi majd, a hazai pálya pedig ezúttal a győri ETO Parkot jelenti.

A Bozsik Stadion átépítése alatt ideiglenes otthonul szolgáló Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Maccabi Játékok zajlanak, míg a Zalgiris elleni találkozónak otthont adó Illovszky Rudolf Stadionban filmforgatás lesz a mérkőzés idején, így a klubnak új helyszín után kellett néznie, s végül az ETO Park lett a minden feltételnek megfelelő helyszín.

A győri mérkőzés 18:55 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A kispesti klub pedig igyekszik minden segítséget megadni a drukkereik számára az utazáshoz, ennek érdekében ingyenes különvonatot indítanak a találkozóra, amellyel 808 szurkolók utazhat Győrbe. A vonatra a mérkőzésre érvényes belépővel lehet felszállni.

Egyúttal felhívják a rendre remek hangulatot teremtő szurkolóik figyelmet arra, hogy mindenki tartózkodjon a sportszerűtlen, ellenséges megnyilvánulásoktól.

JEGYÁRAK A HONVÉD–CRAIOVA EURÓPA-LIGA-MÉRKŐZÉSRE

Elővételben és a helyszínen: 1200 forint

10 éves kor alatt: 0 forint (regisztrációs jegy kiváltása szükséges)

AZ ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION SPORT UTCAI PÉNZTÁRÁNAK NYITVATARTÁSA

Július 22–24 (hétfő, kedd, szerda): 16:00–19:00

KÜLÖNVONAT

Odaút

Indulás: Budapest, Keleti Pályaudvar, 15:30

Megálló: Budapest-Kelenföld, érkezés 15:45, továbbindul 15:47

Érkezés: Győr-Gyárváros, 17:15

Visszaút

Indulás: Győr-Gyárváros 22:17

Megállás: Budapest-Kelenföld, 23:25

Érkezés: Budapest, Keleti Pályaudvar, 23:45

A különvonat díjtalan, a mérkőzésre érvényes belépővel vehető igénybe, s összesen 808 szurkoló utazhat rajta, a vonatra érkezési sorrendben lehet felszállni.