Háromgólos kispesti siker Kisvárdán

A tabellán második Budapest Honvéd sima, 3-0-s győzelmet aratott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 13. fordulójában.

Az első játékrészben a vendégcsapat volt aktívabb támadásban, s ennek köszönhetően egygólos fővárosi vezetéssel vonulhattak el a szünetre a felek. A Kisvárda a bekapott gólig nem sokat mutatott, aztán valamelyest magára talált, de egyenlítenie nem sikerült.

A fordulás után nem változott jelentősen a játék képe, a hazaiak nem jelentettek komoly veszélyt Gróf kapujára, a félidő derekán pedig egy kontrából a Honvéd megduplázta góljainak számát.

A hajrához közeledve egy védelmi hibát kihasználva újra eredményes volt a fővárosi együttes, s végül megérdemelten vitte el a három pontot Kisvárdáról.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Kisvárda FC-Budapest Honvéd 0-3 (0-1)
Kisvárda, 2685 néző, v: Solymosi

Kisvárda: Minca – Melnik, Beriosz, Vári, Anderson – Lucas, Protic (Mitosevic, 88.) – Gosztonyi (Ilic, 57.), Misic (Milevszkij, 74.), Sassá – Horváth Z.

Honvéd: Gróf – Batik, Kamber, Baráth – Heffler, Gazdag, Hidi, Bamba (Bánó-Szabó, 73.), Kukoc (N’Gog, 60.) – Danilo, Holender

gólszerzők: Holender (32., 70.), N’Gog (79.)
sárga lap: Sassá (13.), illetve Baráth (45.), Gazdag (67.)

(MTI)