Jegyinformációk a Svájc és Feröer-szigetek elleni vb-selejtezőkre

A magyar válogatott október 7-én (20.45) Baselben lép pályára vb-selejtezőn, majd október 10-én (20.45) Feröer-szigetek válogatottját fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. Jegyinformációk a két mérkőzésre.

Az mlsz.hu pénteki tájékoztatása szerint a feröeriek elleni hazai találkozóra a Szurkolói Klub tagjai szeptember 3-án, 10.00 órától vehetnek jegyeket, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók szeptember 4-től juthatnak hozzá belépőikhez. Az SZK-tagok számára élnek a klubtagsággal járó vásárlási kedvezmények.

A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával egyrészt interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, másrészt személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál (http://www.eventim.hu/hu/outletek/) vásárolhatók meg. Egy személy maximum hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre. A mérkőzés napján, a Groupama Arénában nem lesz jegyértékesítés.

Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet személyesen belépőket vásárolni:

• Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
• Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
• Autoclub Travel, Debrecen: 4025 Debrecen, Halköz üzletház, Simonffy u. 4-6.
• Autoclub Travel, Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 9.
• Autoclub Travel, Pécs: 7624 Pécs, Ferencesek u. 22.
• Autoclub Travel, Szeged: 6722, Szeged, Bartók Béla tér 6.
• Autoclub Travel, Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, József Attila u. 2/A.
• Autoclub Travel, Zalaegerszeg: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.
• Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
• ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.
• DVTK Ajándékbolt: 3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 2-4

Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

A jegyvásárlás szabályai 

meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, akárcsak a Ticket Express partnerirodáiban történő vásárláshoz. Kártya nélkül személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet belépőket vásárolni a fent jelölt helyszíneken. A vonatkozó jogszabálynak (A sportról szóló 2004. évi I. törvény 72. §-ának) megfelelően szurkolói kártya nélküli vásárlásnál minden esetben egyéni személyi azonosításra van szükség, ezért ilyen módon csak saját részre lehet belépőket venni. Sokan szeretnének szurkolói kártyával nem rendelkező családtagjuknak jegyet vásárolni, mások meghatalmazással, vagy egy másik személy irataival érkeznek a jegyértékesítés helyszínére. Aki nem rendelkezik szurkolói kártyával, annak azonosítása nem történt meg, így az előbb felsorolt esetekben az ablakoknál – a jogszabály előírásának megfelelően – nem fogják kiszolgálni. Egy személy maximálisan hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre.

Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét. Ennek menetéről korábbi cikkünkben tájékozódhatnak a szurkolók.

Jegyárusítás a Svájc elleni, baseli mérkőzésre

A Svájc elleni, október 7-i (Basel, 20.45) vb-selejtezőre szeptember 5-én 10.00 órakor kezdődik a hivatalos mérkőzésjegyre váltható utalványok árusítása. A névre szóló utalványokat október 5-én, 16.00 óráig, vagy a készlet erejéig lehet megvásárolni 11.000 forintos egységáron. Utalványok vásárolhatók a meccsjegy.mlsz.huoldalon, illetve személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál (http://www.eventim.hu/hu/outletek/).

Az utalványokat a mérkőzés helyszínén, a baseli St-Jakob Parkban (4052 Basel, St.Jakobs-Strasse 395) lehet átváltani a mérkőzés napján 14.00 órától a mérkőzés kezdetéig.

A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekben az alábbi elérhetőségeken lehet további információkhoz jutni:

Ticket Express Ügyfélszolgálat
Telefon: +36-30-508-0999
E-mail: mlsz@tex.hu
Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit.

Vélemény, hozzászólás?