Németh Krisztán ismét gólt szerzett, BL-negyeddöntős a Kansas City – videó

A Sporting Kansas City labdarúgócsapata idegenben is legyőzte a Tolucát, ezzel negyeddöntőbe jutott a CONCACAF zóna Bajnokok Ligájában.

Az amerikai gárda az egy héttel ezelőtti, hazai 3-0 után vendégként 2-0-ra verte mexikói ellenfelét úgy, hogy a második gólt az első találkozón is eredményes Németh Krisztián szerezte büntetőből a 62. percben – számolt be pénteken az MTI.

A csütörtöki mérkőzésen Némethet a 73. percben lecserélték, Sallói Dániel a 66. percben lépett pályára, Baráth Botond pedig – csakúgy, mint az első találkozón – nem kapott játéklehetőséget a vendégeknél, akik a 61. perctől emberelőnyben futballoztak.

A Kansas City a 2017-es US Open Kupa győzteseként vehet részt a sorozatban, melyben a következő ellenfele az Independiente lesz. A panamai csapat 5-1-es összesítéssel búcsúztatta a Toronto FC-t. A negyeddöntő mérkőzéseit a jövő héten és rá egy hétre játsszák.

A visszavágó összefoglalója (benne Németh Krisztián által kiharcolt és belőtt 11-es 7:04-től az összefoglalóban):

A mérkőzés összefoglalója:

Az észak- és közép-amerikai, valamint karibi térség idei BL-jében négy-négy amerikai és mexikói, két Costa Rica-i, valamint egy-egy kanadai, salvadori, guatemalai, hondurasi, panamai és dominikai köztársaságbeli csapat indult.

 

fotó: Sporting Kansas City fb oldala