Szkopjéba érkezett a Fradi

Az FTC női kézilabda-csapata csütörtökön megérkezett Macedónia fővárosába, ahol az idény első Bajnokok Ligája-mérkőzésén lép pályára pénteken – videón az utazás pillanatai.

A fradi.hu csütörtöki beszámolója szerint Elek Gábor együttese megérkezett a macedón fővárosba, Szkopjébe.

Most utaznak az első Bajnokok Ligája-meccsre? Kivel is játszanak?” – kérdezte Elek Gábortól a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik kézilabdabarát biztonsági őre, a válasz hallatán aztán egyértelmű grimasszal jelezte, hogy tisztában van az erőviszonyokkal.
Hú, pont a Vardarral? Alaposan belekezdenek, de tavaly is összejött a döntetlen, hátha most is…

A rövid párbeszédből az is kiderül, s ezúttal ez a lényeg, hogy útra kelt az FTC-Rail Cargo Hungaria: a csapat csütörtökön kora reggel találkozott az Elek Gyula Arénánál, ahonnét az új „Fradi-busszal” gördült ki a reptérre. Macedóniáig még egyszer kellett átszállni, méghozzá Bécsben, és a helyszíni jelentés szerint, zökkenőmentesen sikerült végrehajtani a manővert – ez a tavaly már-már megszokott csomag elmaradások tükrében fontos kijelentés. A déli harangszót követően nem sokkal ismét buszon ültek lányaink, s stílszerűen ezúttal a Vardar-címerrel ellátott járművön, hogy fél órával később a Jane Szandanszky Arénával egybeépített Russia Hotelhez érjenek.

Az előzetes program szerint a Fradi 18 órától videózik, ezt követően pedig már a meccs helyszínén edz.

fotó: fradi.hu

Vélemény, hozzászólás?