Újra itt a Talma Classic a Spíler TV-n

A SpílerTVMotorsportHD Projket ezen a héten is elhozza a 2007-es év legnagyobb izgalmait! A futam, ahol az utolsó métereken dőlt el a sorrend! Emlékeztek rá, hogy 2007-ben a Spanyol Nagydíjon Jerezben Talmácsi Gábor kivel vívta az egyik legnagyobb versenyét?

A Faster Promotion tájékoztatása szerint szeptember 7-én, csütörtökön újra átélheted az izgalmakat este 8 órától a Spíler TV műsorán! Ezt a legendás futamot is Mezei Dániel kommentálja és Talmácsi Gábor, ahogy a TALMA CLASSIC sorozat alatt végig, “önmagát” elemezi.

A legsikeresebb magyar motorversenyző​, ​Talmácsi Gábor 2007-ben ért fel a csúcsra a MotoGP 125 kcm-es kategóriájában.

2007. november 4-én Valenciában pályacsúccsal szerezte meg ​polpozíciót​ a magyar motoros, ezer ​m​agyar szurkol​ó előtt a helyszínen, de százezrek, majd milliók előtt a tévéképernyők előtt. ​A pazar futam után ​Talmácsi Gábor 282 ponttal végzett a​ világbajnoki összetett élén, 5 ponttal megelőzve ​legnagyobb riválisát a spanyol Hector Faubelt, így az akkori Bancaja Aspar csapat pilótája a sportág első magyar világbajnoka lett.

A Spíler TV MotorsportHD projekt visszahozza ​a varázslatos ​pillanatokat, az izgalmakat​. A Talma Classic, a 2007-es év legnagyobb küzdelmeivel minden csütörtök este 20 órától a Spíler TV műsorán. #SpílerTVMotorsportHD #TalmaClassic

Figyeljétek a Spíler TV facebook oldalát – www.facebook.com/spilertv

Vélemény, hozzászólás?