„Hazai közönség előtt versenyezni hatalmas élmény”

Európa ifjú sportreménységei július végén Győrben mérik össze erejüket. A prémium minőségű étrend-kiegészítőket gyártó SCITEC Nutrition büszke, hogy az EYOF, Magyarország első olimpiai rendezvényének gyémántfokozatú támogatója lehet.

A Scitec pénteki tájékoztatása szerint a sport és az aktív életmód felkarolása a SCITEC egyik küldetése, ezért is csatlakozik a vállalat ehhez az olimpiai rendezvényhez. E gondolathoz tartozik az is, hogy a SCITEC a tiszta, doppingmentes sportban hisz, annak elkötelezett támogatója. Ezért a vállalat készítményei a speciális követelményeknek úgy tesznek maximálisan eleget, hogy mind az alapanyagok, mind a késztermékek teljes körű és rendszeres minőség- és doppingellenőrzésen esnek át. A SCITEC prémium minőségű étrend-kiegészítőit 90 ország sportolói fogyasztják.

„Nagy öröm számunkra, hogy számos, a társadalmi felelősségvállalásban élen járó vállalkozás a győri EYOF mögé állt és segíti a fiatalok versengését, illetve kollégáim munkáját elköteleződésével. Köszönöm a SCITEC jelentős támogatását is, szükség van a hasonló vállalkozásokra az ilyen jelentős nemzetközi események megrendezésénél” – hangsúlyozta Borkai Zsolt Győr város polgármestere, az EYOF Szervezőbizottság elnöke.

Untitled

 „Hazai közönség előtt döntőt úszni hatalmas élmény” – mondta Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszóolimpikon, a július 23-29. között Győrben zajló XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) rendezvényének egyik nagykövete.  Erre lehetősége nyílik a Győrben versenyző ifjú magyar úszóknak is. Ahogy Jakabos Zsuzsanna mondja: „Ez a verseny nagyon fontos állomása az európai úszók elit versenyzővé válásának, a versenyrutin megszerzésének”. A kellő tapasztalatra sokféle olimpiai sportág versenyzője szert tehet: az úszás mellett atlétikában, cselgáncsban, kajak-kenuban, kerékpározásban, kézilabdában, kosárlabdában, röplabdában, teniszben és tornában döntenek az elsőségek sorsáról.

Karakas Hedvig világbajnoki bronzérmes dzsúdós, szintén EYOF nagykövet a SCITEC-hez hasonlóan nagyon fontosnak tartja az utánpótlást.  Az EYOF kapcsán elmondta: „…ez a versenysorozat az, ami legjobban hasonlít az Olimpiára. Jó látni, hogy van mögöttünk egy újabb generáció”.

A SCITEC a tiszta sport és az olimpiai eszme iránti elkötelezettségét mutatja az is, hogy június végén a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) arany fokozatú támogatójaként négy évvel meghosszabbította együttműködését a MOB-bal. A sporttáplálék-kiegészítőket forgalmazó SCITEC vállalta, hogy hivatalos beszállítóként az új olimpiai ciklusban is segíti a magyar sportolókat a tokiói Olimpiára történő felkészülésükben. Az egyedülálló termékbiztonsági és tételminősítési háttérrel rendelkező, sportág-specifikus, professzionális táplálék-kiegészítőkhöz így ebben az esztendőben 26 sportág 115 versenyzője juthat hozzá évi 42 millió forint értékben a MOB és a SCITEC közös támogatási programjának keretében.

fotók: gyor2017.hu

Vélemény, hozzászólás?