Legyőzte Európát szkanderben egy magyar anyuka

Csabai Attila: Szurkolunk a magyar sikerekért a vizes-világbajnokságon és a Világjátékokon!

Legyőzte Európát szkanderben egy magyar anyuka” címmel Kőváriné Ivánfi Brigittát mutatta be az RTL Klub. A Fókusz című műsorban kiderült, hogy az Európa-bajnok szkanderes kiválóság nem szereti a bikinit és a szoknyát, valamint az is, hogy Ivánfi Brigitta egyik álma valóra vált azzal, hogy Európa-bajnoki címet szerzett. Most a másik lebeg a szeme előtt.

Idén Magyarország rendezi a sportág világbajnokságát, minden vágyam, hogy a budapesti vb-n a lehető legfényesebb érmet megkaparintsam” – mondta Kőváriné Ivánfi Brigitta.

Az előkészületek jól haladnak, azon vagyunk, hogy Budapest egy színvonalas szkander-világbajnokságnak adjon otthont szeptemberben. A magyar főváros fantasztikus dolgokra képes. Elég, ha csak a vizes-világbajnokságra gondolunk. Ilyenkor mi, a magyar sportért dolgozók egymás sikereinek is nagyon szorítunk. A vizes-világbajnokságon túl természetesen nem szabad megfeledkezni a wroclawi Világjátékokról sem, ahol 13 sportágban indulnak magyarok” – nyilatkozta Csabai Attila, a Magyar Szkander Szövetség elnöke, aki egyben a nemzetközi és az európai szövetség alelnöke, valamint a Nemzeti Versenysport Szövetség elnökségi tagja is.

Vélemény, hozzászólás?