Sporttörténelem a Network4-en: élőben a Fucsovics – Marozsán mérkőzés

Rendkívüli műsorváltozás! A NET4+ ma, körülbelül 14:30-tól élőben, magyar kommentárral közvetíti a történelmi magyar teniszcsatát Rotterdamból.

A modern tenisz történetében először fordul elő, hogy egy ATP 500-as torna főtábláján két magyar teniszezőt összesorsoljanak: Marozsán Fábián (világranglista 61. hely) és Fucsovics Márton (világranglista 86. hely) a rotterdami 500-as tornán találkozik egymással. A mérkőzés ismétlését ma este 7 órakor a MATCH4-en láthatják a rajongók. A magyar csata győztese a Dimitrov – Sonego meccs győztesével találkozik majd – közölte csütörtökön a Network4 Csoport.

A rotterdami tornán kiemeltek: Jannik Sinner AUS Open nyertes, továbbá Andrej Rublov, Holger Rune, Hubert Hurkacz és Grigor Dimitrov.

Az ATP eseményeit a hazai rajongóknak a Network4 hozza el. 2024. január elsejétől három éven át, 2026. december 31-ig a médiacég közvetíti Magyarországon az ATP Tour versenyeit és a világbajnokságként emlegetett ATP Finalst is. A nézők így a Network4 sportcsatornáin (ARENA4, MATCH4), valamint a NET4+ streaming szolgáltatón láthatják a teniszvilág legnagyobb nemzetközi sztárjainak mérkőzéseit.