Döntetlen Újpesten

Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán, zárt kapuk mögött a Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján.

Óriási újpesti helyzettel kezdődött a találkozó, ez kimaradt, a túloldalon azonban egy elképesztő kapushiba miatt vezetést szerzett a Diósgyőr. A folytatásban a lila-fehérek futottak az eredmény után, azonban kis híján újfent a miskolciak szereztek gólt, de Óvári ziccert hibázott.

A szünet után az Újpest futballozott fölényben, s elsősorban a cserejátékosoknak – Simon, Tischler és Angelov – köszönhetően egyre több helyzetet is kidolgozott. Az egyenlítés végül éppen Angelov révén sikerült a 81. percben a hazaiaknak, a hajrában végül a Diósgyőr előtt adódtak „meccslabdák”, de maradt a döntetlen.

A Diósgyőr 2006. december 4. óta nem tudott győzni Újpesten.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Újpest FC-Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
Szusza Ferenc Stadion, zár kapuk mögött, v.: Vad II

Újpest FC: Pajovic – Szűcs K., Litauszki, Bojovic, Mohl – Nagy D. (Tischler, 56.), Windecker, A. Diallo – Zsótér, Novothny (Angelov, 71.), Pauljevic (Simon K., 70.)

Diósgyőri VTK: Antal – Nagy T., Karan, Lipták, Tamás – Vela, Busai, Kocsis G. (Oláh B., 78.), Óvári – Ugrai (Nono, 83.), Makrai (Szarka, 64.)

gólszerzők: Angelov (81.), illetve Makrai (12.)
kiállítva: Szarka (90.)
sárga lap: Novothny (35.), Nagy D. (40.), Zsótér (69.), Angelov (94.), illetve Vela (42.), Kocsis G. (75.), Karan (79.)

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?