II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségverseny,…ahol a nagy öregek találkoznak!

Ahogy 2023-ban az utolsó autó is elhagyta a szirmabesenyői Szirmay-Kastély udvarát, a szervezők azonnal elültették a folytatás magvait, hogy újra és újra átélhessék a múltat idéző gépcsodák parádéját!

A II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségversenyt és az esemény 2024. május 25-ei dátumát, illetve azt, hogy a nosztalgia palettáján új színekkel és meglepetésekkel készülnek a régi járművek szerelmeseinek közölték a szervezők..

Elsősorban olyan veterán gépjárművek nevezését várják, melyeket 1985.01.01. előtt gyártottak. Természetesen ettől eltérő oldtimer korban lévő járművekkel is van lehetőség a nevezésre (max.:1993), ám ezekben az esetekben a járműtípusra és annak egyedi vagy különleges jellemzőire tekintettel szakmai elbírálás szükséges. Eredményéről minden jelentkezőnek tájékoztatást küldenek a jelentkezéskor megadott e-mail címre.

Amennyiben nincs ilyen autó csupán annyi teendő van, hogy menjenek el a szépségversenyre, élvezzék a a szervezők vendégszeretetét és érezzék jól magukat!

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL NÉZŐKÉNT ÉS KIÁLLÍTÓKÉNT DÍJMENTES!

Jelentkezés/nevezés:
https://szirmabesenyo.hu/form/oldtimer-kiallitas-2024

Fotó: Lengyel Roland